Ook in 2019 pakt PAQT Advocaten weer uit met nieuwe, pittige en enthousiaste advocaten.

De nieuwe lichting vertoont weer een flinke portie ondernemersspirit en heeft een breed interesseveld. Onmisbare eigenschappen om deel uit te maken van het PAQT team. 

Met open armen verwelkomt PAQT Advocaten dan ook deze drie ‘nieuwelingen’:

Leanne Barthels maakt sinds 1 januari deel uit van het team ‘fiscaliteit’’ o.l.b.v (‘onder liefhebbende begeleiding van’ nvdr) David Engelbos.

Leanne behaalde haar rechtendiploma met onderscheiding in 2016. Ze verloor haar hart aan de fiscaliteit en mag zich na een bijkomende opleiding in 2017 ook master in de fiscaliteit noemen. Na enkele jaren ervaring  in de accountancy-wereld, maakte ze bij PAQT de overstap naar de advocatuur.  Meer over Leanne’s muzikale persoonlijkheid leest u op haar profielpagina.

Stijn Theunis versterkt sinds half augustus het team ‘tewerkstelling’ o.l.b.v. Tom Arts en Sabrina Fiorelli.

Voor Stijn volstond het rechtendiploma, dat hij in 2015 behaalde, evenmin.  Hij specialiseerde zich in het sociaal recht aan de ULB. De kunst om een heldere en begrijpelijke taal te hanteren, verfijnt hij tijdens de Nederlandse lessen die hij als vrijwilliger geeft aan anderstaligen. Meer informatie over altruïstische Stijn leest u op zijn profielpagina.

Jos De Wachter is sinds augustus de vreemde eend in de PAQT-bijt. Vreemd, omdat deze advocaat ook de diploma’s van ‘burgerlijk ingenieur’ en ‘kandidaat in de toegepaste economische wetenschappen’ op zak heeft. Daarnaast heeft hij tonnen ervaring in ICT- en IP-recht. Dé uitgelezen persoon dus om de innoverende ondernemer bij te staan in deze domeinen. Onze baseline “omdat een juridisch vraagstuk nooit louter juridisch is” was nog nooit zo toepasselijk. Meer nieuws over onze nieuwe sector volgt snel. Volg ons op sociale media om als eerste op de hoogte te blijven (FB / Linkedin)

Het PAQT team wenst Jos, Leanne en Stijn alle succes toe !

Voel je het ook kriebelen? Bekijk hier onze vacatures.

Nieuw bij PAQT