Adviesverlening

Beter voorkomen dan genezen.

Graag gaan we samen met jou het probleem uitspitten tot op de bodem.

Wij denken met u mee en onze adviezen zijn helder, "no nonsense" en praktisch bruikbaar. Geen onbegrijpelijke juridische uiteenzettingen maar "to the point", daar staan wij voor. We zijn ook graag uw sparring partner.


Oplossen van conflicten

Als je met een conflict geconfronteerd wordt, zoek je een advocaat die een oplossing biedt en zeker niet het conflict aanwakkert. Een bemiddelde oplossing is vaak een oplossing die tijd, geld en negatieve energie bespaart.

Of u zoekt een neutrale bemiddelaar? Weet dan dat er bemiddelaars deel uitmaken van PAQT. Deze collega's kregen een aparte opleiding om als bemiddelaar te mogen optreden. Zij gaan als neutraal persoon met beide partijen aan tafel om samen de beste oplossing te zoeken.


Pleiten in de rechtbank

We bemiddelen als het kan en procederen als het nodig is. Als overleg niet meer lukt, staan wij klaar om jouw zaak met passie te verdedigen in de rechtbank.

Al onze advocaten hebben een uitgebreide rechtbankervaring en weten op heldere wijze uw zaak uiteen te zetten.


Contracten opstellen

Het opstellen van sluitende contracten is essentieel om je later heel wat zorgen of zelfs geschillen te helpen vermijden. Goede afspraken maken immers goede vrienden. Op korte en lange termijn.

Een contract kan erg gevarieerd zijn, gaande van doordachte algemene voorwaarden tot een aandeelhoudersovereenkomst, een familiaal charter, of een contract dat je tewerkstelling regelt.


Meer weten?