Leanne Barthels

Leanne is een fervente concertganger en gebeten door fiscaliteit.

Leanne, met welk inzicht sta je elke dag op?

Ik hou van een uitdaging en ga niets uit de weg om mijn doel te bereiken. Ambitie is mijn grootste drijfveer, daarom sta ik elke dag gemotiveerd op om weer een stap verder te kunnen zetten in mijn professionele carrière. 

Hoe uit zich dat?

Als mij iets werk gerelateerd gevraagd wordt is “ik weet het niet” het laatste dat in mij opkomt. Met de nodige hulp en mijn doorzettingsvermogen weet ik van mezelf dat ik een gepaste oplossing kan vinden voor het opgelegde probleem. Zaken waar ik nog nooit mee in contact ben gekomen vind ik dan ook het interessantst omdat ik hiermee mijn kennis kan verrijken.

Wat zijn jouw specialiteiten binnen het ondernemingsrecht?

Ik ben gebeten door de fiscaliteit in de brede zin, een echte voorliefde voor het fiscaal recht!

Wat doe je in je vrije tijd, waarvan mensen verrast zijn als je het hen vertelt?

Van jongs af aan heb ik al een passie voor muziek. Ik kan me in mijn vrije tijd dan ook uren bezig houden met het zoeken naar nieuwe muziek van bands die bijna niemand kent. Als ik dan uiteindelijk iemand kan overtuigen om mee te gaan, ga ik naar concerten in kleine zaaltjes waar ik op de eerste rij kan staan. Genieten!!

CV

Leanne Barthels (°1992, Lanaken) studeerde rechten aan de Universiteit van Hasselt en aan de Katholieke Universiteit van Leuven waar zij in 2016 afstudeerde met onderscheiding.

Vervolgens volgde zij een Master na Master in de Fiscaliteit aan de Katholieke Universiteit van Leuven (2017, onderscheiding).

Leanne startte in 2017 haar loopbaan als fiscaal jurist te Brussel bij Deloitte.

Leanne vervoegde de Balie Limburg en startte haar loopbaan bij ons kantoor op in januari 2019.

Talen 

Nederlands, Engels, Frans

Vakgebieden

Fiscaal recht