Ine, Rosalia en Lore: welkom in ons PAQT-team !

DSC_1762.JPG

Bij PAQT Advocaten is er altijd plaats voor enthousiastelingen die van aanpakken weten.

Bij het rekruteren van nieuwe PAQTERS (een term die we zonet verzonnen hebben) hechten we veel belang aan de ondernemersspirit en een breed interesseveld. 

PAQT Advocaten is dan ook bijzonder blij met de komst van deze drie ‘springen in het veld’ die ons zullen helpen om onze ondernemende klanten de beste dienstverlening te bieden.

Ine Coumans maakt sinds 1 september deel uit van het team ‘ondernemen’ o.l.b.v (‘onder liefhebbende begeleiding van’ nvdr) Geert Reniers. Dit team helpt u graag verder met al uw vragen over handelsrecht, ondernemingsrecht en contracten.  

Ine behaalde haar Master in de rechten aan de KUL in 2016. Net zoals een juridisch vraagstuk nooit louter juridisch is, is een advocaat ook nooit louter advocaat. Wij vinden het dan ook een absolute meerwaarde dat Ine na haar rechtenstudies een Master in het Management behaalde én als au pair een jaar lang unieke ervaringen opdeed in Parijs. Meer over Ine‘s bruisende persoonlijkheid leest u op haar profielpagina .

Rosalia Diliberto vervoegde ons op het zelfde ogenblik en verstrekt het team ‘vennootschap’  o.l.b.v. Leen Wetsels. U kan bij hen terecht voor al uw vragen over vennootschappen, M&A en contracten.

De kunst om de noden van klanten goed aan te voelen, leerde Rosalia niet enkel tijdens haar rechtenstudies aan de KUL, waardoor zij zich nu Master in de rechten kan noemen, maar ook door haar jarenlange verkoopervaring in een juwelenboetiek van Maasmechelen Village. Meer over Rosalia’s ravissante persoonlijkheid leest u op haar profielpagina .

Lore Claes zal vanaf 1 oktober haar professionele én menselijke kwaliteiten kunnen tentoonspreiden in het team ‘tewerkstelling’ o.l.b.v. Tom Arts en Sabrina Fiorelli. Zij helpen u graag verder met uw vragen over werken met personeel en met zelfstandigen.

Lore verliet in 2017 de faculteit rechten aan de KUL met een Masterdiploma op zak. Zij maakte vervolgens een keuze voor de bijkomende opleiding (master-na-master zoals dat zo mooi heet) Zee- en Vervoerrecht aan de UA. In deze bijzondere opleiding werden de platgetreden wegen van het louter juridische verlaten en deed Lore unieke stage-ervaringen op o.a. bij de International Maritime Organization in Londen. Meer over Lore’s innemende persoonlijkheid leest u op haar profielpagina .

 

 Het PAQT team wenst jullie alle succes toe !

 

 

 

Leen Wetsels