Vacature advocaat-medewerker fiscaliteit

PAQT Advocaten zoekt op korte termijn versterking voor haar fiscale cel en is op zoek naar een ervaren fiscalist, die ja zegt op de volgende zeven vragen:

1.       Ben je een expert in vennootschapsbelasting en/of BTW en heb jij minstens vier jaar ervaring in dit domein als fiscaal advocaat of als belastingconsulent/jurist bij een accountants- of auditkantoor?

2.       Ben jij een teamplayer en geloof jij dat één plus één veel meer kan zijn dan twee?

3.       Is luisteren één van jouw kwaliteiten en hoor jij de achterliggende boodschap in een gesprek?

4.       Kan jij je tanden in een dossier zetten om je klant te dienen en heb je een flinke dosis “peper in je gat”?

5.       Denk jij steeds in functie van de klant en geef jij liever duidelijke adviezen in plaats van ellenlange juridische teksten zonder pragmatische insteek?

6.       Heb jij de ambitie om een topper te zijn binnen het domein van de fiscaliteit?

7.       Vind jij een aangename werkomgeving die gericht is op “elke dag bijleren”, een must?

Dan is er een duidelijke match tussen jou en het team van PAQT.

Waarom werken bij PAQT?
Van bij de start waarderen we jouw mening en initiatief. PAQT is dan ook niet toevallig als naam gekozen. We geloven in het overleg. Als je voor ons kiest, ga je bewust voor een “iets ander” kantoor. Stuk voor stuk specialisten die hun expertise combineren met menselijk en direct contact. Geen groot kantoor waar je een nummer bent, maar een gezellig team waar ieder een belangrijke rol vervult. Ons kantoor ligt in Genk, op de Jaarbeurslaan nummer 19/31. Bereikbaar met fiets, wagen en het openbaar vervoer. Vanaf het station is het 10 minuten stappen.

Solliciteren en contactinformatie
Is onze visie ook de jouwe? Dan maken we graag kennis. Contacteer David Engelbos (david.engelbos@paqt.be) (089 36 70 45) om je kandidaat te stellen.

Mr. Foxvacature