PAQT, omdat ondernemers adviseurs nodig hebben die doen wat juist is.

Nieuwe naam luidt nieuw hoofdstuk in voor Limburgs advocatenkantoor

Nieuwe naam luidt nieuw hoofdstuk in voor Limburgs advocatenkantoor

Ons advocatenkantoor gaat vanaf vandaag, 1 februari 2018 verder door het leven als PAQT Advocaten, niet meer als Arts, Cleeren en Vennoten. Een keuze waarmee we als gespecialiseerde kantoor in het ondernemingsrecht nog explicieter kiezen voor een multidisciplinaire aanpak op maat van de ondernemer en zijn entourage.

Na tien jaar komt er altijd een moment om stil te staan bij de toekomst. Daarbij hebben we vastberaden gekozen om nog sterker en explicieter voor de ondernemer te kiezen. PAQT verwijst naar de manier van werken waar wij in geloven: multidisciplinair overleg dat veel breder gaat dan alleen het juridische.

Van procedures naar oplossingen

Met ons complementair team van experts begeleiden we al jaren ondernemers in hun grote en kleinere projecten. We horen binnen het ondernemingsrecht bij de top, en dat mag geweten zijn. Het werd dus tijd om ons scherper te profileren. Tegelijk willen we zo onze ambitie uitspreken om de advocatuur op een fundamenteel andere manier in te vullen: PAQT staat voor samen overleggen, met alle kennis van zaken. De cijfers, de economische realiteit, inzicht in het bedrijf,…. Alles wat relevant is voor onze cliënt nemen we mee in ons advies. Wij denken met hen mee. Want een juridisch vraagstuk is nooit louter juridisch.

Die keuze zorgde voor een evaluatie van het team en een nieuwe toekomstvisie. Daarin benadrukken de advocaten hun rol als onafhankelijk adviseurs, vanuit een globale aanpak. Dezelfde gebouwen in Genk blijven dienst doen als hoofdkantoor.

Het (nieuwe) PAQT werd opgericht in 2007. In het daaropvolgende decennium is het kantoor uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke advocatenkantoren in en buiten Limburg, gericht op ondernemingen, vrije beroepen en overheden. Die ambitie zetten we nu sterker dan ooit verder.

 
 

Zit je zelf met een juridische vraag?