Lene Leyssen

Met welk inzicht sta jij elke dag op, Lene?

Misschien een beetje cliché, maar ik probeer het meeste uit alles te halen. En dat werkt het beste met een gezonde dosis positiviteit en een vleugje humor! Verder vind ik dat geluk vaak in de kleine dingen zit en soms ook in een onverwacht hoekje.

Kan je een voorbeeld geven daarvan?

Thuiskomen na een drukke dag bijvoorbeeld en heerlijk kunnen genieten van je kinderen, omdat ze iets nieuws geleerd hebben en het je super trots komen tonen. Top! Dat is voor mij echt ontspannen en batterijen opladen. Als jonge mama moet je soms creatief zijn om alles te combineren, maar daarvoor ben ik zowel thuis als op het werk goed omringd. Eigenlijk zijn we allemaal familiemensen bij PAQT, en dat merk je heel erg op de werkvloer!

Wat zijn jouw specialiteiten binnen het ondernemingsrecht?

Ik behandel vooral dossiers i.v.m. handelsrecht, burgerlijk recht en ook bouwrecht. Het is een toffe mix van adviesverlening, het opstellen van overeenkomsten, maar ook het voeren van procedures (wanneer blijkt dat ze onvermijdelijk zijn).

Wat doe je in je vrije tijd, waarvan mensen verrast zijn als je het hen vertelt?

Ik ben een echte KRC Genk supporter. Tot enkele jaren geleden miste ik zelfs geen enkele thuismatch. Het was een beetje een familie-uitstap. Eerst samen lekker eten en dan genieten van de voetbal. Heerlijk!

CV

Lene Leyssen (°1987, Neerpelt) studeerde Rechten aan de K.U. Leuven en behaalde in 2011 haar diploma. Zij specialiseert zich onder meer in het ondernemingsrecht en in contractuele geschillen.  

Lene startte haar loopbaan bij ons kantoor in november 2011.

Talen 

Nederlands, Frans, Engels

Vakgebieden

Handels- en ondernemingsrecht en contracten
Bouwrecht en vastgoed