Vacature advocaat insolventie- en beslagrecht

PAQT Advocaten is op zoek naar een ervaren jurist/advocaat, die volmondig ja zegt op de volgende vragen:

  1. Heb je een bijzondere kennis van en voorliefde voor het insolventierecht, zekerheden en beslagrecht, heb je bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring in deze materies?

  2. Ben jij een teamplayer en geloof jij dat één plus één veel meer kan zijn dan twee?

  3. Is luisteren één van jouw kwaliteiten en hoor jij de achterliggende boodschap in een gesprek?

  4. Kan jij jouw tanden in een dossier zetten om jouw klant te dienen en heb je een flinke dosis ‘peper in je gat’?

  5. Denk jij steeds in functie van de klant en geef jij liever duidelijke adviezen in plaats van ellenlange juridische teksten zonder pragmatische insteek?

  6. Heb jij de ambitie om een topper te zijn binnen jouw domein?

  7. Vind jij een aangename werkomgeving die gericht is op elke dag bijleren, een must?

7 x ja? Dan is er een duidelijke match tussen jou en het team van PAQT.

Ons manifest
PAQT bestaat omdat organisaties en ondernemers nood hebben aan adviseurs die doen wat juist is. Dat begint bij een goed begrip, want een goed adviseur luistert in de eerste plaats naar de persoon die de vraag stelt. Om vervolgens de juiste expertises samen te brengen: juridisch, met aandacht voor onder andere cijfers en economische realiteit. Elk van ons heeft een bijzondere deskundigheid, die we zo nodig bij elk vraagstuk kunnen samenbrengen. Omdat we geloven in verenigde krachten. Wie ondernemers adviseert, moet weten - nee, voelen - wat dat betekent. Daarom dat andere professionals, zoals accountants, revisoren, notarissen en payrollbeheerders ons ook als sparring partner zien. Zo versterken we elkaar en daarmee ook de cliënten die op ons beroep doen. We zetten ons even hard in voor de zaak, als voor de mensen erachter. Waarom? Omdat we geloven in ondernemerschap. Meteen ook de reden waarom we gedreven zijn het elke dag beter te doen. Hoe? Overleggen als het kan, procederen als het nodig is. Maar sowieso altijd als onafhankelijk kantoor. We hebben enkel baat bij cliënten die goed geholpen zijn. Dat is, wat ons betreft, veel meer dan alleen een juridisch vraagstuk. 

Waarom werken bij PAQT?
Van bij de start waarderen we jouw mening en initiatief. PAQT is dan ook niet toevallig als naam gekozen. We geloven in het overleg. Als je voor ons kiest, ga je bewust voor een “iets ander” kantoor. Stuk voor stuk specialisten die hun expertise combineren met menselijk en direct contact. Geen kantoor waar je een nummer bent, maar een gezellig team waar ieder een belangrijke rol vervult. Ons kantoor ligt in Genk, op de Jaarbeurslaan nummer 19/31. Bereikbaar met fiets, wagen en het openbaar vervoer. Vanaf het station is het 10 minuten stappen. 

Solliciteren en contactinformatie
Is onze visie ook de jouwe? Dan maken we graag kennis. Contacteer Leen Wetsels, (leen.wetsels@paqt.be) (089 36 70 45) om je kandidaat te stellen.